Cecilia Månfagre har öppnat en popup-butik i det gamla stationshuset i Stenungsund.
Cecilia Månfagre har öppnat en popup-butik i det gamla stationshuset i Stenungsund. Bild: Teresa Innocenti

Tillfällig klädbutik satsar på färg och större storlekar

Stationshuset i Stenungsund har fått en tillfällig gäst. Det är Cecilia Månfagres popup-butik, fylld med kläder med fokus på färg och större storlekar.
– Det finns en stor efterfrågan på lite större kläder.

ANNONS
|

Cecilia Månfagre är en erfaren butiksinnehavare. Redan som ung öppnade hon en butik för konsthantverk på Klädesholmen på Tjörn, där hon sålde konsthantverk från lokala hantverkare. Genom åren har hon drivit både gallerier och studios, framför allt på Tjörn.

– 2018 tog jag över en klädbutik i Rönnäng men så kom pandemin och ställde till det. Till slut orkade jag inte mer och sa upp hyreskontraktet och flyttade hem butiken till Budalsvägen, säger hon.

Sålde på marknader

Som komplement hade hon lite försäljning av kläder på olika marknader men nu när vintern närmade sig letade hon en bra plats för en popup-butik i Stenungsund.

ANNONS

– Jag såg att det var tomt här i Stationshuset och tänkte direkt att det passade perfekt för mig. Jag öppnade 15 november och stänger den 15 december. Kläderna kommer bland annat från Mousqueton. Jag har även ett nytt märke från Amsterdam med härliga färger i stora storlekar. Det finns en stor efterfrågan på lite större kläder, säger hon.

Väskor och smycken

Förutom kläder säljer Cecilia Månfagre även väskor och smycken i den lilla butiken.

– Kläderna från Amsterdam är tillverkade där och har en fantastisk passform. De passar både en yngre och äldre kundkrets, säger hon.

Butiken har öppet tisdag till fredag 11-18 och lördagar 11-14.

LÄS MER:Linn och Steven öppnade en butik ihop – 200 kom till premiären

LÄS MER:Henåns enda spelbutik i konkurs

LÄS MER:Gabriella bytte bana mitt livet – startade egen butik

ANNONS