Storförlust när Valla föll mot Hogstorp på Bräckevallen

Valla hade en riktigt tung match borta mot Hogstorp, och förlorade med hela 0–6 (0–2) i division 5 Bohuslän herr i fotboll.

|
Hogstorps IF vann mot IFK Valla

Hogstorp startade matchen bäst och tog ledningen. Liam Rosén slog till, redan i sjätte minuten.

Hogstorp ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Johan Patriksson, i åttonde minuten.

I den 44:e minuten fick Valla Johan Carlsson utvisad. Direkt efter pausen slog Liam Rosén till ännu en gång och ökade Hogstorps ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Johan Patriksson träff på nytt och ökade ledningen för Hogstorp.

I 68:e minuten slog Andreas Bergman till, och gjorde 5–0.

Till slut kom också 6–0 genom Mikael Webb som ökade Hogstorps ledning i 78:e minuten. 6–0-målet blev matchens sista.

Hogstorp har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Valla har fem förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Hogstorp ligger på tionde plats medan Valla har tolfteplatsen.

I nästa omgång har Valla Strömstad hemma på Sparbanksvallen, torsdag 11 augusti 19.30.