Jacob Levin i Stenungsunds HF.s svartvita dress, här i DM-match tidigare på säsongen mot Rönnängs IK, visade med sina tre mål vägen för Stingers i segermatchen hemma mot Vänersborg. Bild: Pontus Soderman

Jacob Levin visade vägen till seger för Stenungsunds HF

Det krävdes förlängning men till slut kunde Stenungsunds HF stå som segrare efter 5–4 hemma mot Vänersborg i Hockeytvåan södra A. Stor matchvinnare för Stingers blev Jacob Levin.

Stingers fick en allt annat än bra start på onsdagskvällens match och gick till pausvila med underläge 1–3. Gästernas två första mål kom inom fem minuters spel.

Den andra perioden blev stabilare. Stingers vann skotten med 11–7 och perioden med 2–0 efter mål av Levin och finske forwarden Eetu Rasalahti.

I den tredje böljade det fram och tillbaka målmässigt.

Vänersborg tog ledningen genom Johan Larsson men Stingers andre finske spelare – Miska Varjosaari – satte kvitteringen till 4–4.

I sudden death föll 5–4-målet efter 3.24 via Jacob Levin som gjorde sitt tredje mål i matchen.