Stingersprofilen Peter ”Mörtz” Mårtensson har gått bort. Han kommer att hyllas med en tyst minut i samband med onsdagskvällens match mellan Stenungsund och Mölndal.
Stingersprofilen Peter ”Mörtz” Mårtensson har gått bort. Han kommer att hyllas med en tyst minut i samband med onsdagskvällens match mellan Stenungsund och Mölndal. Bild: Privat/Linus Olsson

Tyst minut för Stingersprofil

Stingersprofilen Peter ”Mörtz” Mårtensson har gått bort. I samband med kvällens hemmamatch kommer Stenungsunds HF att hylla honom med en tyst minut.

ANNONS

Hockeyföreningen uppmärksammar hans bortgång via klubbens sociala medier.

”Det är med stor sorg vi har mottagit det tragiska beskedet att Peter ”Mörtz” Mårtensson har gått bort” skriver SHF på klubbens officiella konto på Facebook om Peter Mårtensson som blev 57 år gammal.

”Peter var en stor målvaktsprofil i klubben på 1980-talet och fortsatte efter den aktiva karriären som mångårig styrelsemedlem, sportchef och allt-i-allo” skriver klubben.

”Peter hade ett stort Stingershjärta och minnet av honom kommer att hedras med en tyst minut i samband med onsdagens hemmamatch. Våra tankar går i denna svåra stund till Peters familj och anhöriga.”

På klubbens Facebook-konto uttrycker flera sin sorg över det inträffade. Klubbens tidigare ordförande Christer Ahlén skriver så här:

ANNONS

”En blixt från en klar himmel har slagit ned. Minnena rullas upp. Under större delen av min tid som ordförande fanns han med i klubbjobbet. Han bidrog i hög grad att jag övertog stafettpinnen i maj 2006. Då gav han mig ett uppdrag: fixa en ny ishall.”

Stenungsunds HF tar hemma i Stenungsund Arena på onsdag kväll emot IF Mölndal Hockey för en match i Hockeytvåan södra A.

ANNONS