Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Åsikter på licens är inte demokrati

Vi tror inte Ludwig Andreassons Hamburger-socialism är lösningen för de verkliga problem som finnes på Tjörn. Det skriver Tjörnpartiet i en replik.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Replik på insändaren ”En medelålder på 62 år duger inte – även Tjörns politiker föryngras” (15/6):

Socialdemokraterna är ett toppstyrt parti från Stockholm runt om i Sverige finnes lokala avdelningar vars uppgift är att sprida partiledningens åsikter. Går man mot partiledningen så blir man utsparkad. Samma koncept använder tex: McDonalds där vare franchisetagare måste följa ett strikt koncept.

Ludwig Andreasson (S) ondgör sig över politiker på Tjörns har olika ålder, han anser också att könet är avgörande för en politiker inom Sossarna.

Han skriver vidare att detta är demokrati. Tjörnpartiet har mycket svårt att se att det synsätt som Ludwig Andreasson presenterar skulle utgöra demokrati i dess riktiga benämning. Ålder, kön, samt åsikter på licens är avgörande för den variant av demokrati som Ludwig Andreasson vill sprida på Tjörn.

Tjörnpartiet är ett lokalt parti, vi struntar i Stockholm och vi lyssnar istället på Tjörnborna och ålder, kön saknar betydelse för oss.

Vi tror inte Ludwig Andreassons Hamburger-socialism är lösningen för de verkliga problem som finnes på Tjörn utan där behöves lokala tankar och politiker som bryr sig om Tjörn och inte åsikter på licens från Stockholm.

Gert Kjellberg

Cyril Esbjörnsson

TJÖRNPARTIET

LÄS OCKSÅ: En medelålder på 62 år duger inte – men även Tjörns politiker behöver föryngras

LÄS OCKSÅ: Uppgörelsen om skolstrukturen ska hålla i 50 år

LÄS OCKSÅ: Här är förskolan där barnen bestämmer middagsmenyn