Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Allt sunt förnuft är bortblåst?

MP, ni får placera hur många vindkraftverk och väderkvarnar och skorstenar ni vill i Stenungsund men förstör inte Tjörns kuster. Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet, i en replik.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Replik på insändaren ”Slåss mot väderkvarnar och vindkraftverk” (29/4): Miljöpartiet gillar inte när jag påtalar följderna av deras verklighetsfrånvända politik.

Nu har en MP-aktivist i Stenungsunds kommun vaknat till liv och knåpat ihop en insändare som endast innehåller renodlade personangrepp på mig och andra som inte vill anpassa sig till MP radikala tänkande.

Det är ett typ skol-exempel hur det radikala MP-partiet fungerar.

Jag tydligt tagit ställning mot att låta MP och Sossarna placera flera hundra vindkraftverk utanför Tjörns kuster. Mitt tydliga avståndstagande faller inte i god gjord hos MP i Stenungsund. Självfallet är det som vanligt med MP politik att andra skall ta bördan av partiets radikala politik.

MP Stenungsund har inget emot att placera flera hundra vindkraftverk utanför Tjörns västkust. Det berör partiet inte alls eftersom det politiska momentet är större än förståelsen för att andra inte accepterar galenskaperna och förstörelsen av Bohusläns unika miljö- och kulturarv.

MP i Stenungsund borde istället hålla sig till den egna kommunen där man har en av Sveriges mest miljöfarliga industrier, kan man tycka att MP i Stenungsund skulle kunna göra nytta. Men självfallet är det enklare för MP att förstöra Tjörns kuster än att ta tag i egna miljöproblem inom Stenungsund.

MP, ni får placera hur många vindkraftverk och väderkvarnar och skorstenar ni vill i Stenungsund men förstör inte Tjörns kuster.

Som sagt MP får bli hur arga de vill på mig när jag påtalar deras skogstokiga politik faktiska negativa verkningar.

Håll Tjörns kuster rena och detta inkluderar Vindkraftverk.

Gert Kjellberg

TJÖRNPARTIET

LÄS OCKSÅ: Slåss mot väderkvarnar och vindkraftverk