Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Att tävla i Stockholms-floskler hjälper inte Tjörnborna

Socialdemokrater låtsas att de är i opposition mot sig själva trots att de sitter på regeringsmakten. Det tycker Gert Kjellberg i Tjörnpartiet.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Tjörn-Socialdemokraten Ludwig Andreasson pajkastar mot Moderaterna på sedvanligt socialdemokratiskt sätt.

Vanligt är att socialdemokrater gärna låtsas att de är i opposition mot sig själva trots att de sitter på regeringsmakten.

Så varför agerar inte socialdemokraterna bättre för pensionärerna då kan man fråga sig? Partiet har haft oändligt många mandatperioder på sig att rätta till de fel som nu Ludwig Andreasson låtsas att hans parti försöker lösa.

För inte så länge sedan propagerade socialdemokraterna Tjörn genom Ludwig Andreasson här i Lokaltidningen STO att återinföra fastighetsskatten. Detta skulle drabba mångfald många pensionärer ekonomiskt värre.

Socialdemokraterna på Tjörn har tappat greppet och sysslar nu med politiska floskler från Stockholm.

Att anklaga moderaterna för att inte vilja hjälpa pensionärer är således dumheter då sossarna är lika goda kålsupare som M.

Att tävla i Stockholms-floskler hjälper inte Tjörnborna vare de är pensionärer eller ej.

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet