Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Beskrivningen av Pilane är oförskämd

Konstutställningen i Pilane är en viktig tillgång för Tjörn och Klövedal och att då uttrycka sig som du gör är direkt olämpligt, skriver Benny Halldin.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Svar på insändaren Pilaneparkering är inte kommunens ansvar.

Be om ursäkt Gert Kjellberg!

Man må tycka vad man vill om hur parkeringsfrågan skall lösas i Pilane. Men att som du beskriva utställningen som ”visa upp underliga saker som de kallar konstverk ute i naturen” är oförskämt.

Pilane är idag ett mycket uppskattat utflyktsmål för många besökare från hela världen. Konstutställningen i Pilane är en viktig tillgång för Tjörn och Klövedal och att då uttrycka sig som du gör är direkt olämpligt.

Det är kränkande inte bara för de utställande internationellt kända konstnärerna och deras arbete utan också för alla de tusentals besökare som funnit utställningen så tilltalande att de återkommer år efter år. Att konstverken ställs ut i den vackra västkustnatur som Pilane utgör är säkert en av de bidragande orsakerna till framgångarna. Detta förminskar inte på något sätt konstnärernas kreativitet och genialitet som du nedlåtande bara ser som underligt.

Gör om och gör rätt Gert, börja att offentligt ta tillbaka ditt uttalande och be om ursäkt.

Benny Halldin (S)