Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bleketskolan. Foto: Arkivbild Bild: modeenm
Bleketskolan. Foto: Arkivbild Bild: modeenm

Bleketskolan kommer inte att läggas ner!

Bleketskolan ska vara kvar, fastslår Tjörnpartiet.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Socialdemokraterna och KD på Tjörn har som knep att skrämma upp föräldrar och elever på Tjörn om Bleketskolans framtid.

Nu är det så att det finnes ingen majoritet i fullmäktige för att lägga ner Bleketskolan eftersom Tjörnpartiet aldrig kommer rösta för en nedläggning. De enda som kan lägga ner Bleketskolan är sossarna själva om de röstar ja till ett förslag att lägga ner Bleketskolan. Något sådant skarpt förslag om nedläggning existerar inte mer än i Sossarnas fantasi. Sossarna vill däremot lägga ner Rönnäng och Skärhamns mellanstadieskolor. Men det talar de tyst om man döljer sig bakom att småskolorna skall vara kvar och samtidigt vill man bussa eleverna till högstadiet.

Föräldrarna blir oroliga när S och KD nu sprider rykten om nedläggning av Bleketskolan när ett sådant beslut inte är genomförbart utan s-röster i fullmäktige.

Tjörnpartiet har hela tiden stått bakom att alla skolor skall vara kvar i nuvarande form och att Bleketskolan skall renoveras.

Istället för att sprida falska rykten om en nedläggning borde S istället tala med KD båda ledamöter Magne Hallberg och Björn Möller båda haft ansvaret för skötsel och underhållet av Bleketskolan men totalt struntat i detta. Nu står de båda två bakom sossarna och beskyller andra. Det är Magne Hallberg som sett till att det är Plywoodskivor i fönster. Som sagt ni borde skämmas allihopa.

Tjörnpartiet står fast vid vårt vallöfte att Bleketskolan skall vara kvar. Ett tydligare budskap kan knappast hittas.

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet