Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

För S är marknadsvärdet viktigare än människovärdet

Så uppenbart är det viktigare att det kommunala misskötta bostadsbolaget kan öka sitt marknadsvärde istället för att ge skattepengarna till fler lärare, skriver Gert Kjellberg.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Svar på Människovärdet kommer alltid vara viktigare än marknadsvärdet.

Sossarna Tjörn har återigen gjort en obegriplig insändare om skolan på Tjörn.

Partiet målar upp en bild om hur mycket vinster som tas ur privata skolor och dessa pengar kunde användas till att anställa tre extra lärare på Tjörn.

Var som är viktigt för väljarna på Tjörn att förstå är att S-Tjörn vill öka kommunens utgifter för hyra av skollokaler med 60 miljoner. För med de pengar som S vill lägga på hyra kan kommunen anställa långt fler än tre lärare. Tjörnsossarna tillsammans med KD vill lägga ner fungerande skolor och flytta eleverna till högstadiet och bygga storskolor på Tjörn.

Så uppenbart är det viktigare att det kommunala misskötta bostadsbolaget kan öka sitt marknadsvärde istället för att ge skattepengarna till fler lärare.

Så kontentan av S-Tjörns insändare är de skyller på vinster i skolan i andra kommuner som orsak till att Tjörns kommun inte kan anställa tre lärare till. Samtidigt som S-Tjörn vill lägga ofantliga summor på hyresökningar för skollokaler.

Oavsett om S-Tjörn själva förstår det eller ej så blir marknadsvärdet viktigare än människovärdet med S-Tjörns skolpolitik.

Rösta på Tjörnpartiet så kommer vi behålla alla skolor och vi kommer se till att pengarna går till lärare och utbildning för eleverna istället för att lägga enorma summor på meningslösa hyresökningar.

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet