Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

MP tillsammans med Socialdemokraterna på Tjörn vill fylla Tjörns kuster med Vindkraftverk. Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet, som milt sagt inte är förtjust över det. Arkivbild Bild: Matilda Falk
MP tillsammans med Socialdemokraterna på Tjörn vill fylla Tjörns kuster med Vindkraftverk. Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet, som milt sagt inte är förtjust över det. Arkivbild Bild: Matilda Falk

Givetvis är partiet en typ av Salladskommunister

MP skriver "Det är svårt att förstå Miljöpartiets politik utifrån en traditionell höger- och vänsterskala". Nej -det är enligt mig inte alls svårt att förstå MP-politik och givetvis är partiet en typ av Salladskommunister. Det skriver Gert Kjellberhg (TP).

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

MP-Tjörn har inkommit med ett skriftligt bevis på hur radikala MP är.

MP skriver "Det är svårt att förstå Miljöpartiets politik utifrån en traditionell höger- och vänsterskala". Nej -det är enligt mig inte alls svårt att förstå MP-politik och givetvis är partiet en typ av Salladskommunister.

MP vill ha en totalitär och statlig styrning av Tjörn och Sverige där alla skall tvingas deltaga i partiets vettlösa påhitt. Det luktar så mycket Sovjet-tänkande att man får hålla för näsan.

MP skriver vidare "Inför en solnedgångslag för alla fossila verksamheter, i syfte att helt fasa ut kol, olja och fossilgas 2030"

Jag kan upplysa MP att det redan finnes en solnedgångslag som kallas för Naturlagen. Det är den lagen som gör att Solcellskraft inte fungerar när solen har gått ner. Att helt fasa ut fossila bränslen om 8 år innebär att flygplan måste stå på marken eftersom man knappast mer än i MP galna värld tror att allt går att lösa med solenergi. Solcellsdrivna flygplan finnes endast i radikala fantasier.

MP tillsammans med Socialdemokraterna på Tjörn vill fylla Tjörns kuster med Vindkraftverk så en röst på dessa partier innebär att Tjörns kuster kommer se ut som ett blinkande roterande tivoli.

Tjörnpartiet kommer göra allt för att hindra MP-Tjörns skogstokiga påhitt.

Tjörn skall vara en trygg kommun att leva i och Tjörnpartiet kommer att stoppa tokiga politikers förslag.

Väl mött i valet september 2022.

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet

LÄS OCKSÅ: Listar reformer för en snabb och rättvis omställning av samhället