Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Grundlösa påståenden från Sven Johansson

Bo Bertelsen (M) svarar på insändaren från Sven Johansson.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Svar på insändaren ”Korruption på Tjörn”

Det var en intressant insändare, om än ett lågvattenmärke, författad av Sven Johansson som tydligen inte på något sätt kan acceptera beslutet som är taget i Tjörns hamnars styrelse. Det behöver givetvis inte Sven Johansson heller göra, då han har sin demokratiska rättighet att tycka vad han vill, att skriva vad han vill, och ha helt fria oberoende åsikter.

Att Sven Johansson i sin insändare insinuerar på korruption är dock att gå alldeles för långt. Besluten är tagna i styrelsen på ett helt korrekt sätt, både ur ett juridiskt som ett demokratiskt perspektiv. Att Sven Johansson fortfarande går och gnager i denna fråga och därmed inte kan acceptera styrelsens beslut, är absolut ingenting som jag ligger sömnlös över på nätterna. Om nu beslutet är så olagligt och korrupt som Sven Johansson påstår, hur kan det då komma sig att beslutet vunnit laga kraft och att ingen överklagat och drivit frågan i någon domstol?

Beslutet helt korrekt ur alla tänkbara synvinklar, men alla tycker ju inte samma sak i alla tagna beslut, men det betyder ju inte att besluten i sig är korrupta som Sven Johansson faktiskt hävdar i sin insändare. Rubriken i Johanssons insändare lägger nivån, och jag måste tillstå att den är oerhört låg.

Bo Bertelsen (M)

Ordförande Tjörns hamnar AB

LÄS OCKSÅ: Korruption på Tjörn