Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu får det vara slutkäbblat, för min del

Jag är aktiv medlem i föreningen, så tillvida att jag är ute i naturen en gång per månad tillsammans med ett gott gäng och röjer i fina hagar. Jag också aktiv medlem i PRO, då jag spelar matcurling en till två dagar i veckan. Detta, min gode Gert, hindrar mig inte att kunna ha åsikter om till exempel pensioner eller naturfrågor, skriver Said Östberg i en slutreplik till Gert Kjellberg

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Svar på insändaren Vill du inte föra din förenings talan borde du låta bli att föra talan.

Jag är aktiv medlem i naturskyddsföreningen, så tillvida att jag är ute i naturen en gång per månad tillsammans med ett gott gäng och röjer i fina hagar och att det är jag som har hand om krattor och andra verktyg.

Jag är också aktiv medlem i PRO då jag spelar matcurling en till två dagar i veckan. Detta, min gode Gert, hindrar mig inte att kunna ha åsikter om till exempel pensioner eller naturfrågor.

Du skrev i ditt senaste inlägg att föreningen eftersträvar att området kring Björshuvudet ska bli reaktionsområde för göteborgare och så undrar du varför jag kallar det babbel?

För din kännedom så kan jag upplysa dig om att Björshuvudet bland annat har Sveriges största population av ängsgentianor, vilka är rödlistade. Som ett förtydligande så vill jag även tillägga att jag förstår att närboende i Pilane tycker att det är jobbigt med all biltrafik.

Privatpersonen Said Östberg