Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Om valkompass och att kroka arm...

Tll de partier som har som spöke att kommunen kommer att gå under av socialbidragstagare, tänk om, se möjligheterna! Det skriver Vänsterpartiet Tjörn.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Att fullmäktige ägnar sig åt att ta fram ”gammal” skåpmat och med det som underlag ta ett nytt beslut att (20211007) avsätta mark för hyresrätter och att redovisa vilka planer TBAB har för byggnation. Därefter åker allt tillbaka på hyllan igen. Det måste väl ändå anses vara populistiskt i allra högsta grad.

Beslutet tillkom enbart för att tysta ett seriöst försök av Vänsterpartiet som menar att även en borgerlig kommun måste ta ansvar för sina invånare. Gamla som unga! Gamla måste kunna byta boende när de inte orkar med, kanske ett stort hus, unga måste få chansen att flytta hemifrån!

Så till de partier som har som spöke att kommunen kommer att gå under av socialbidragstagare, tänk om, se möjligheterna!

En sak till: kan man inte bygga ”billigt” får man bygga för vad det kostar – eller är detta också ett nej från Moderaterna på Tjörn?

För Vänsterpartiet

Jeanette Lagervall

LÄS OCKSÅ: Ska man införa säkerhetsbälten för stående?

LÄS OCKSÅ: Någonstans har vi tappat medmänskligheten

LÄS OCKSÅ: Tråkigt att de flesta politiker inom våra kommuner inte verkar ta dessa frågor på allvar