Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Otrolig personal på lasarettet

Skribenten hyllar ambulanspersonal och vården han fick på lasarettet efter en fallolycka.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Jag fick åka ambulans till Kungälvs akut efter en fallolycka i snön.

Tack till ambulanspersonalen för ert goda jobb.

På akutmottagningen blev jag väl mottagen och sänd till röntgen. Här konstaterades en fotfraktur. Planerad operation nästa morgon. Blev inlagd på Avd.1 i eget rum i nya lokaler som höll hög hotellstandard.

Personalen var otroligt omtänksamma och duktiga. Dags för operation, det blev inget ingrepp men väl gipsning av foten. Transport tillbaka till rummet där läkare och övrig personal kom för att berätta om min situation. Det blev förflyttning med stegmarkering under uppsikt av fysioterapeut samt träningsprogram. Man beslöt att jag skulle vara kvar under helgen. Nu blev jag ompysslad på bästa sätt av sköterskorna. Man till och med tog upp beställning på vad man ville äta och dricka. Maten som serverades var vällagad och smakade jättegott. Till sist vill jag tacka all personal på Kungälvs lasarett. Ni är otroliga i Era olika yrkesroller.

Sven Ulriksson, Stenungsund