Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sakpolitiken i första rummet!

Jag bytte från Tjörnmoderaterna till KD Tjörn efter moget övervägande och skälen var främst två. För det första är jag inte det minsta intresserad av att ägna tid och kraft åt att misskreditera politikerkollegor och för det andra vill jag koncentrera mig på sakpolitiken för Tjörnbornas bästa, skriver Björn möller, KD.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Jag har full förståelse för att man kan ha synpunkter på att byta parti under en mandatperiod. Jag bytte från Tjörnmoderaterna till KD Tjörn efter moget övervägande och skälen var främst två.

För det första är jag inte det minsta intresserad av att ägna tid och kraft åt att misskreditera politikerkollegor och för det andra vill jag koncentrera mig på sakpolitiken för Tjörnbornas bästa.

Och den viktigaste sakfrågan nu är att besluta om hur vi ska ha det med skolorna på Tjörn. Min åsikt är den samma som inför förra valet och densamma som KD Tjörn har. Här har Tjörnmoderaterna med flera aktivt stoppat beslut om skolornas framtid vid inte mindre än två tillfällen i kommunstyrelsen (210311, 211104) . Och Tjörnmoderaterna stoppade även ett beslut i kommunfullmäktige så sent som den 16 juni i år.

KD Tjörn vill ha kvar lågstadieskolorna i serviceorterna Myggenäs, Höviksnäs, Kållekärr, Rönnäng och Skärhamn och vi vill skapa två 4 till 9 skolnav i Häggvall och i Bleket.

Björn Möller KD Tjörn

LÄS OCKSÅ: Dessa personer ses som en grupp och inte som individer

LÄS OCKSÅ: M-topp på Tjörn sökte spökskrivare till insändare