Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Vad är det för fel på Skärhamns skola?”

Tjörnpartiet har hela tiden stått bakom de föräldrar, elever, mormödrar, med flera som vill ha kvar Skärhamns skola. Frågan är därför vilka fel som ansetts begåtts vid skolan, skriver insändarskribenterna som svar på tidigare debatt.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Svar på insändaren ”Det är våra skattepengar ni ödslar bort i ren okunskap”. Signaturen "Mormor på Tjörn" anklagar Tjörnpartiet för att slösa skattemedel, samt ger intrycket till läsare att Skärhamns skola inte uppfyller kraven för en skola.

Tjörnpartiet har hela tiden stått bakom de föräldrar, elever, mormödrar, med flera som vill ha kvar Skärhamns skola. Tjörnpartiet har stoppat nedläggningen genom att rösta mot Socialdemokraternas på Tjörns förslag att lägga ner mellanstadiet i Skärhamn och tvångsförflytta eleverna till högstadiet.

"Mormor på Tjörn" skriver vidare: ”Jag vet att föräldrar vill att deras barn ska gå i en bra skola och få godkända slutbetyg”. Det gör de i skolor som uppfyller kraven, anser "mormor"

Eftersom Tjörnpartiet vill behålla Skärhamns skola så uppkommer därav frågan vad Tjörnpartiet begår för fel, samt vad är det för fel på Skärhamns skola?

" Mormor på Tjörn" dömer ut den nuvarande skolan som direkt olämplig, samt anser att det är slöseri med skattemedel att behålla den. Det är ju väldigt grova anklagelser, så vi vill gärna att "mormor" på Tjörn" redovisar vilka fel som begås vid skolan av ansvarig rektor?

Vi undrar också om "Mormor" haft några barn eller barnbarn som gått i Skärhamns skola och vad som brustit i deras utbildning?

Tjörnpartiet anser att rektor och övrig personal sköter skolan bra och självfallet skall de ha det ekonomiska stöd som skolan och Skärhamns elever behöver.

"Mormor" skriver att hon fortfarande blir mörkrädd av Tjörnpartiets okunnighet som växer i takt med att diskussionen fortsätter. Vilket innebär att signaturen får vänja sig vid mörkret för en lång tid framöver, för Tjörnpartier kommer att se till skolorna skall vara kvar.

Fråga Socialdemokraterna om de har en reklamficklampa att skänka dig, du lär behöva den då du för fram (S) skolpolitik, oavsett om du är medlem eller ej.

Gert Kjellberg

Cyril Esbjörnsson

Tjörnpartiet