Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vad blir nästa förbud för S på Tjörn?

Låt nu skolorna på Tjörn vara kvar och sluta med S-plakatpolitik! Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet, i en replik.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Replik på insändaren: Varenda elev ska få en bra och likvärdig skolgång (6/7):

Socialdemokraterna på Tjörn är mästare på att hitta på vackra löften som aldrig kommer att genomföras i verkligheten. Detta för att locka väljare med plattityder och plakatpolitik och frossa i meningslösa förslag.

Vare sig Sossarna i Stockholm eller på Tjörn har lyckats förbättra skolan.

Rosalie Sanyang (S) på Tjörn för ut ett underligt resonemang och tomma ord i hennes insändare om politikers ansvar för skolan samtidigt vill Rosalie förbjuda vinster i skolan.

Problemet med vinster i skolan är dock mikroskopiskt litet på Tjörn då det endast finnes en privat skola i Långekärr. Är det denna skola som skall förbjudas att gå med vinst?

S & KD på Tjörn vill fördubbla hyreskostnader för skollokalerna så att Tjörns Bostads AB skall ge mer vinst. S & KD vill också kraftigt öka kostnader för skolskjuts på Tjörn genom att lägga ner småskolor och tvångsförflytta eleverna till nya storskolor.

Så Sossarna vill inte ge mer pengar till läromedel och personal utan istället lägga skattekronorna på annat vilket blir faktum om S & KD skolförslag skulle genomföras. Resultatet blir att man tar pengar från skolan för att öka vinster för bolag d.v.s. samma sak som Rosalie vill förbjuda på Tjörn.

Sossarna för alltså fram argument som inte tål dagsljus.

Vad är nästa steg för S på Tjörn förbjuda Cancer eller det skall vara olagligt att inte vara sosse på Tjörn? När politiker har en övertro på sin egen förmåga blir allt som oftast pannkaka när verkligheten hinner i kapp.

Låt nu skolorna på Tjörn vara kvar och sluta med S-plakatpolitik

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet

LÄS OCKSÅ: Kommunpolitiker ansvarar för att alla elever ska få en likvärdig skolgång