Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten efterlyser flis för halkbekämpning i norra Stenungsund. Arkivbild Bild: Dag Fransson
Insändarskribenten efterlyser flis för halkbekämpning i norra Stenungsund. Arkivbild Bild: Dag Fransson

Varför får inte vi flis?

Har politikerna glömt bort oss i Ucklum och Svenshögen när det gäller halkbekämpningen. Det undrar signaturen ”Bortglömd landsbo”.

Detta är en insändare. Åsikter som framförs är skribentens egna. Vill du svara på insändaren, kommentera den eller skriva en egen? Använd detta formulär eller mejla till [email protected]

Hallå kommunen - vet ni att det bor folk i norra Stenungsund?

Vi är landsortsbor av egen fri vilja och vet att vi får promenera och cykla längs de trafikfarliga vägarna då vi ingen cykelväg får.

Vi vet att det är becksvart och att inga lyktstolpar sätts upp här.

Vi blev av med kommunala snöröjningen som en ren besparingsåtgärd (undrar om det sparat kommunkassan några pengar med tanke på den ökade administrativa handläggningen).

Vi i Ucklum och Svenshögen är vana att inte få speciellt mycket uppmärksamhet från vare sig politiker eller kommunens tjänstemän (om det inte handlar om att tvinga på oss dyra avloppslösningar), men nu undrar vi om ni helt glömt bort oss. Stenungsundsborna har ju fått flis. Ja inte stålar då, utan flis till halkbekämpning. Fliset finns att hämta i stort sett överallt i kommunen, utom i Svenshögen och Ucklum.

Extra tråkigt när vi oftast får mer snö här än i centrala och södra kommundelarna.

Vore trevligt att få en förklaring från ansvarig tjänsteman.

Bortglömd landsortsbo