Att svara på Gudmunds frågor ter sig därmed helt onödigt eftersom frågorna saknar relevans för grundfrågan om hur S Tjörn skall finansiera sina påhitt, skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet.
Att svara på Gudmunds frågor ter sig därmed helt onödigt eftersom frågorna saknar relevans för grundfrågan om hur S Tjörn skall finansiera sina påhitt, skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet. Bild: hanssonk

Att svara på frågorna ter sig helt onödigt

Att svara på Gudmunds frågor ter sig därmed helt onödigt eftersom frågorna saknar relevans för grundfrågan om hur S Tjörn skall finansiera sina påhitt, skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet.

ANNONS

Svar till: Nedslående och tröttsamt att läsa Kjellbergs raljerande över motståndarens kompetensnivå

När jag klargör att Socialdemokraterna på Tjörn saknar kompetens att förstå hur de ämnar finansiera de miljarder som S-märkta skolkomplex kommer kosta Tjörnborna så får jag inget svar från partiet. Detta är självfallet inte så svårt att förstå varför S inte svarar, därför de inte har en aning hur finanserna skall lösas.

Så för att undvika den pinsamma tystnaden från S Tjörn testar man något nytt och begär istället att Tjörnpartiet skall redovisa hur kostnaderna skall finansieras.

Gudmund Smedler skriver en insändare och kräver svar av Tjörnpartiet på de frågor som ställes till S-Tjörn. Ett tappert försök att flytta fokus från S, ett gammalt sosseknep som inte går hem på Tjörn. Nu skall Tjörnpartiet få tillbaka, tänker man.

ANNONS

Ibland är verkligheten inte så svår som många tror, såvida man inte ställer till för sig själv genom politiska idéer som sväller och blir okontrollerbara och omöjliga att finansiera.

Jag har sett att lagandan är viktig inom politiken då politiker liksom tokiga sportfanatiker håller på sitt parti i ur och skur oavsett hur dåligt det går.

I detta fall så är det just frågan om lagtillhörigheten och man tål inte att någon utanför de vanliga lagen talar klarspråk att Tjörn inte har råd med Sossarnas stora skolkomplex.

Att svara på Gudmunds frågor ter sig därmed helt onödigt eftersom frågorna saknar relevans för grundfrågan om hur S Tjörn skall finansiera sina påhitt.

Det kan tilläggas att alla som sympatiserar med S därmed inte automatiskt saknar kompetens, men på Tjörn är kompetensbristen bland ledande S politiker akut och lamslår S-Tjörn.

När något spårar ut och Tjörnborna riskerar stora skattesmällar så agerar Tjörnpartiet och talar klarspråk. Tjörnpartiet är till för Tjörnborna, inte för att godförklara partikamrater i ur och skur i hela Sverige.

Det är det som gör det så effektiv och sunt att rösta lokalt.

Borta bra men Tjörn bäst kan man säga.

Gert Kjellberg, Tjörnpartiet

ANNONS