”Om skolorna på Tjörn var så dåliga som S-politiker skriver så skulle Skolverket tvingas gripa in.” Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet om Bleketskolan (bilden) och övriga skolor på Tjörn.
”Om skolorna på Tjörn var så dåliga som S-politiker skriver så skulle Skolverket tvingas gripa in.” Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet om Bleketskolan (bilden) och övriga skolor på Tjörn. Bild: Mathias Modeen

Friserade påståenden från S-Tjörn om skolan

”Om skolorna på Tjörn var så dåliga som S-politiker skriver så skulle Skolverket tvingas gripa in.” Det skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Socialdemokraterna fortsätter att vilseleda allmänheten om skolan på Tjörn.

S-politiker talar om att skolan har fallit i rankning och S-politikerna anser att enligt den åberopade rankningen är skolorna på Tjörn bland de sämsta i landet.

Vad S-Tjörn inte vill tala om att det är S märkta fackförbund som gjort rankningen och partimedlemmar på Tjörn har sett till att facket skriver dåligt om skolorna på Tjörn eftersom detta då kan utnyttjas som en referens.

Tjörnborna skall alltså bli vilseförda av S är meningen.

S-märkta fackförbundet slutade med sina partiska rankningar år 2021.

Men det talar inte S-Tjörn om för allmänheten.

S-Tjörn kommer att fortsatt nyttja den partiska rankningen från år 2021 gång på gång för att på så sätt fortsatt vilseleda Tjörnborna.

Det kan också tilläggas att om skolorna på Tjörn var så dåliga som S-politiker skriver så skulle Skolverket tvingas gripa in.

Det är oberoende myndigheters ansvar att bedöma om Tjörns skolor uppfyller lagkrav. Det är inte S-politiker eller partiska fackförbunds uppgift.

Sedan kan man undra varför Sossarna måste skriva anonyma insändare i parti och minut. Kan man inte stå för sin politik bör man hoppa av.

Tjörns skolor kan bli bättre men detta sker knappast genom S-märkta desinformationskampanjer

Gert Kjellberg

Tjörnpartiet

LÄS MER:Hade med sig pistol till skolan - döms för olaga vapeninnehav

LÄS MER:En epok går i graven: Rehnbergs stänger efter 111 år

ANNONS