Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Stig Hedstrom

Går det inte att tala med S i skolfrågor

Av självklara anledningar "glömmer" Ludwig bort att S har ett kommunalråd också vilket han inte alls vill nämna i sin insändare, skriver Gert Kjellberg, Tjörnpartiet.

ANNONS

Svar till: Måste vara politikens förbannade plikt att ge den bästa skolan

Socialdemokraterna fortsätter sin smutskastningskampanj mot politiker och personal. Det är tydligt att oerfarna S-politiker som Ludwig Andreasson som blivit inkastad i S-toppen på Tjörn inte förstår hur skolor och dess styrning fungerar, vilket tydligt kan utläsas av Ludwigs insändare.

Av självklara anledningar "glömmer" Ludwig bort att S har ett kommunalråd också vilket han inte alls vill nämna i sin insändare.

Det är rektorernas ansvar att se till att utbildningen sker enligt skollagen och läroplaner. Varje gång S börjar spy galla på Tjörns skolor och så är det personalen och eleverna som drabbas.

Men som sagt, Tjörns skolor, dess personal och elever är inte dåliga som S försöker göra gällande.

När S-politiker sitter och leker domedags-megafoner så går det inte att tala med S i skolfrågor. Nu börjar vi andra partier en lång resa att renovera och bygga till skolorna på Tjörn. Myggenäs och Skärhamns skolor är först på kö.

Så kort och gott, Sossar på Tjörn är inte intressanta att tala med i skolfrågor vilket Ludwig är ett lysande exempel på. Så fortsätt att spy på åskådarbänken så tar vi andra tag och fixar Tjörns skolor.

Gert Kjellberg, Tjörnpartiet

ANNONS