Gör om och gör rätt - Lyssna på folket

Detr är skamligt att lägga ned Ucklumskolan. Efter detta är förtroendet för många kommunpolitiker obefintligt, anser insändarskribenten.

ANNONS
|

Att S+M+L röstat för att lägga ner Ucklumskolan har knappast någon missat. Att säga att Ucklumskolan inte duger för att barnen ska bli bra "världsmedborgare" är klumpigt, ogenomtänkt och högst kränkande. Vi är många som tycker om Ucklumskolan, vet att barnen har det bra och får en bra skolgång.

Efter den tragiska händelsen i helgen vid E6 i Stenungsund blir det ännu mer tydligt att kommundelen Ucklum bara duger när andra verkligen behöver den. Tur att Ucklum duger till att omleda trafiken när Ucklum inte duger till att skapa "världsmedborgare". Stenungsund skall vara glada över att de har Ucklum, som är en stor geografisk del av kommunen.

ANNONS

Ucklum är en "hemvändarort" dit många flyttar tillbaka till för att bilda familj och bosätta sig, vilket gör att ett behov av en skola faktiskt finns. Hur kan vi i Ucklum se detta men inte ni politiker i S+M+L?

Skamligt att lägga ner en välfungerande skola. Dessutom har S+M+L kört över ett folkinitiativ genom att rösta för en nedläggning av skolan innan beslut om en folkomröstning. Efter detta är förtroendet för många kommunpolitiker obefintligt. GÖR OM OCH GÖR RÄTT!

För att lyfta något positivt i denna insändare - Stort Grattis till Stenungsundspartiet, Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet. Ni kommer få ett fantastiskt valresultat i Ucklum vid nästa val.

En simpel medborgare som det gått bra för i livet, trots uppväxt och skolgång i Ucklum

ANNONS