Jag undrar hur många mor- och farföräldrar på Tjörn som anser att S och KD:s skol- förädling har varit lyckad, skriver insändarskribenten.
Jag undrar hur många mor- och farföräldrar på Tjörn som anser att S och KD:s skol- förädling har varit lyckad, skriver insändarskribenten. Bild: Laila Ekstedt

Morföräldrar är inte kollektivanslutna till S

S-politiker försöker leka buktalare och menar att alla äldre Tjörnbor med barnbarn är kollektivanslutna till S-Tjörns åsikter.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

S beskyller Tjörnpartiet för skolorna på Tjörns status trots att det är KD-ledamöter, bland andra Björn Möller och Magne Hallberg som haft ansvaret för skolorna de senaste 10 åren. Ta och skriv insändare till KD istället så får ni tag i de ansvariga.

Det är typiska S-dumheter att sitta och beskylla alla andra för vad partiet själv har varit med och orsakat.

S-Tjörns ledamöter i skolnämnden har inte sagt ett enda dyft om betyg på Bleketskolan eller andra skolor. Så tydligen är det inte något problem för de sossar som ansvarar för skolan.

Tjörnpartiet driver nu på att skollokaler skall renoveras, detta borde S-Tjörn uppskatta.

Ta istället nu och fråga Mange Hallberg (KD) och Rikard Larsson (S) varför Bleketskolans delar inte har åtgärdats. Istället har de båda hyrt in moduler som de senare har överfakturerat skolnämnden.

Mange Hallberg (KD) och Rikard Larsson (S) har skickat brev till kommunen där de påstår att de har förädlat Bleketskolan.

Jag undrar hur många mor- och farföräldrar på Tjörn som anser att S och KD:s skol- förädling har varit lyckad.

Ta och samla ihop S-partiet, det är nu en enda röra med oerfarna politiker som helt saknar konsekvenstänkande. Därmed är S en fara för Tjörns framtid.

Gert Kjellberg, Tjörnpartiet

LÄS MER:Mångmiljonsatsning på Skärhamns skola

LÄS MER:Ny förskola kan byggas vid Skärhamns skola

ANNONS