Insändarskribenten tycker inte att politikerna i Stenungsund tar sitt ansvar och ser till att kommunens verksamheter gör det de ska? Detta har kostat livet för vissa, som vi har kunnat läsa i artiklarna i ST-tidningen om Hebbe, skriver signaturen ”Upprörd”.
Insändarskribenten tycker inte att politikerna i Stenungsund tar sitt ansvar och ser till att kommunens verksamheter gör det de ska? Detta har kostat livet för vissa, som vi har kunnat läsa i artiklarna i ST-tidningen om Hebbe, skriver signaturen ”Upprörd”. Bild: Annika Sahlin Ottosson

När ska ni politiker ta erat ansvar – det har kostat livet för vissa!

Nu har vi i åratal fått erfara hur verksamheterna brister, hur chefer inte lyssnar, hur invånare far illa. När ska ni politiker ta erat ansvar och se till att kommunens verksamheter gör det de ska? Detta har kostat livet för vissa, som vi har kunnat läsa i artiklarna i ST-tidningen om Hebbe, anser insändarskribenten.

ANNONS

Till politikerna i Stenungsunds kommun.

Hej alla politiker. Ni är folkvalda för att föra invånarnas talan och är ytterst ansvariga för kommunens verksamheter. Ni är ansvariga för eleverna i skolan, för alla arbetstagare i kommunen och deras arbetsmiljö, och ni ansvarar för alla som är beroende av kommunens stöd.

Nu har vi i åratal fått erfara hur verksamheterna brister, hur chefer inte lyssnar, hur invånare far illa. När ska ni politiker ta erat ansvar och se till att kommunens verksamheter gör det de ska? Som det är nu verkar allting vara en sandlåda där allt går ut på att trotsa och göra det svårt för invånare.

Detta har kostat livet för vissa, som vi har kunnat läsa i artiklarna i ST-tidningen om Hebbe. Det har gått så illa det kan gå! Skattepengarna kommer från oss och verksamheterna de finansierar finns till för oss invånare.

Dags för bättring! Ta erat ansvar och lyssna på invånare och anställda om vilka brister som finns i verksamheter och i ledningsskiktet.

//Upprörd

LÄS MER:Syskonen efter broderns tragiska död: ”Varför fick han inte hjälp?”

LÄS MER:God man ansökte om boende för Hebbe – fick avslag

LÄS MER:Nu ska fallet Hebbe granskas

ANNONS