Nu blir det till att leta ett annat sätt att förvara pengarna på

Tjörns sparbank har varit känt för att bry sig om sina kunder, vad är det som hänt? undrar signaturen ”Fruktansvärt besviken kund” med anledningen av att banken lägger ned sitt kontor i Kållekärr.

ANNONS

Tjörns sparbank tänker lägga ner Kållekärrs bankkontor, att ni inte skäms. I stort sett alla företag har gått med förlust senaste åren, utom just bankerna, som istället gjort enorma vinster på sina kunders bekostnad.

Dom skall nu dela ut stora summor till aktieägarna. Vi har inte märkt av några större höjningar av sparräntan.

Det här beslutet måste ha kommit till i en väldig hast, eftersom det inte nämndes alls när dom tog ut betalning för 2024 års bankfack 22 januari i år.

Banken i Kållekärr är den enda på Tjörn som alla kan nå med buss, det är ju faktiskt inte alla som kör bil. Ni kanske tycker att det är okej att äldre ska gå cirka 1 kilometer för att komma till banken.

I Kållekärr finns dessutom läkare, apotek och affär inom gångavstånd, där äldre kan sköta alla sina ärenden på samma gång.

Tjörns sparbank har varit känt för att bry sig om sina kunder, vad är det som hänt? Är det möjligen ny ledning, som har svårt att se längre än sitt skrivbord och den egna lönen. Nu blir det att leta ett annat sätt att förvara pengarna, kanske får gå tillbaka till madrassen.

Fruktansvärt besviken kund

ANNONS