”Oförskämt av handlaren att göra på detta viset”

Jag tycker att det är oförskämt av handlaren att göra på detta viset. Kunder på caféet eller kunder överhuvudtaget borde ha tillgång till toaletten, anser insändarskribenten.

ANNONS

Jag besökte Ica med mitt barnbarn, tre år. Vi handlade som vanligt och fikade. Det blev tre korv och bröd och drickor och bullar i Ica Skärhamns café. Och lite annat som vi handlade i butiken.

Plötsligt blev det bråttom när treåringen behövde gå på toaletten. Då har de stängt av sina toaletter på grund av festivalen både i första och andra våningen. Jag fick springa ur butiken lämna mat på bordet och hysteriskt leta efter en plats för henne att kissa på ute på parkeringen.

Väl där blev det både 1:an och 2:an för nöden har ingen lag. Inget papper och jag fick lägga ut de köpta vaniljbullarna och använda påsen för att plocka upp bajset.

Sedan utan att kunna tvätta händerna gå in och fortsätta med fikat. Mycket stressigt för mig att springa runt och leta personal och sedan försöka få till det ute på parkeringen behålla lugnet med alla människor runt om och ändå säga att treåringen var duktig eftersom hon blivit ”torr” och klarar sig utan blöja.

Jag tycker att det är oförskämt av handlaren att göra på detta viset. Kunder på caféet eller kunder överhuvudtaget borde ha tillgång till toaletten. Ni kunde låst upp för kunder i nöd. Jag frågade personalen men de sa att de stängt toaletten på grund av problem under förra festivalen.

Personalen är alltid jättegullig och är fantastisk när det gäller service. Men det här är handlarens beslut.

En mycket ledsen och besviken kund

Ica-handlaren har erbjudits att kommentera insändaren men avböjt. /Redaktionen.

ANNONS