Sagor och tvångstankar från MP

Replikskiftet går vidare mellan Gert Kjellberg (TP) och Jimmy Lövgrens (MP). Den här gången ger Kjelberg replik till Lövgren.

ANNONS

Replik på insändaren ”Skogstokigt bemötande skymmer sakfrågan” (7/5):

Klara besked är något som MP-aktivister inte tycker om eftersom detta raserar partiets radikala ideologi.

Tjörnpartiet som är ett lokalt parti agerar utifrån verkligheten och inte utifrån radikala tvångstankar inbakad i den stenåldersmentalitet som MP-politiker torgför.

MP-aktivister i Stenungsund är självklart arga på mig och de faller tillbaka till att filosofera bland gamla sagor i deras insändare.

MP har fått alldeles för stort utrymme i Sveriges politik trots att det är ett miniatyrparti Tjörnpartiet jobbar för Tjörns bästa och som fristående lokalt parti behöver vi inte göra upp under bordet med MP som alla andra partier gör.

Vi har inga moderpartier i Stockholm som kohandlar med MP för att få igenom beslut.

Vi kan således skriva rakt på sak om MP och vi behöver inte hyckla.

För oss är det viktigt att Tjörn kan leva vidare och inte bli en sommarstugekommun med avfolkning som andra kustkommuner. Tjörn är en pendlarkommun och när MP driver igenom tvångsbeskattning av tex. bränsle och höga elpriser så skadar det Tjörn.

MP på Tjörn vill hitta på en rad skadliga fantasiprojekt och detta utifrån radikala kollektiva tvångstankar bl.a. vill MP stoppa fordonstrafik på Tjörn och att folk skall cykla istället.

Det är Tjörnpartiets skyldighet att stoppa skogstokiga beslut.

Därför slår vi näven i bordet istället för att referera till sagor.

Gert Kjellberg

TJÖRNPARTIET

LÄS MER:Skogstokigt bemötande som skymmer sakfrågan

ANNONS