Styret slösar med skattemedel

Ni väljer att prioritera märkliga fastighetsbeslut och överskott som för tankarna till Thatchers politik, skriver företrädare för Stenungsundspartiet.

ANNONS
|

Vi hoppas att många väljare läst artikeln ”Vändningen: Ucklumskolan kan bli kvar”. Där framkommer att moderater och socialdemokrater gärna slösar med skattemedel:

“Vi måste nog bygga om en hel del innan om vi gör det (återstartar Ucklumskolan) och det får vi då passa på att göra medan skolan är tom. Det kanske också är så att man inte alls ska använda de lokaler man har i dag, utan något helt annat.”

M o S vill alltså bygga om en skola de stängt alternativt bygga en ny skola istället för den de stängt, trots att den stängda skolbyggnaden är i fungerande skick!

ANNONS

Samtidigt framkommer det att om skolan i Ucklum blir kvar kommer ett antal lärarassistenter försvinna från andra skolor enligt M o S.

Vi får upplysa S och M om att det är ett val ni gör: ni väljer att prioritera märkliga fastighetsbeslut och överskott som för tankarna till Thatchers politik, framför de kommunala kärnuppdragen, skola och omsorg med kvalitet. Det är ett val ni gör, M o S.

Låt den mycket välfungerande Ucklumskolan vara kvar, fastighetsunderhåll görs liksom tidigare på sommarlovet, det behöver man inte stänga en skola för. Lägg pengarna på lärarassistenter istället för onödiga om- och nybyggnationer och överdrivna överskott. Hur svårt kan det vara? Ja, för M o S kan det tydligen vara väldigt svårt!

För Stenungsundspartiet

Helena Järpsten, ordförande

Agneta Pettersson Bell, vice ordförande

Sara Hohlfält, ledamot kommunfullmäktige

ANNONS