Vilken färg har Centerns fyrklöver nu?

Att centerledaren först åt upp sin högra sko för att sedan ”smygvägen” gå i lag med statsministern, och nu även vill äta upp sin vänstersko, skriver Gunnar Persson.

ANNONS

Replik på insändaren Konspirationsteorierna har nått vägs ände.

Trevligt och intressant att Centerpartiet på Tjörn har uppmärksammat min åsikt om centerledarens manipulation med svenska folkviljan och nämnt mig vid namn. Att centern på Tjörn inte velat skriva under med namn, ser jag som Centerns fortsatta gömmande under ett täcke.

Blir heller inte förvånad över Tjörncenterns iver att dölja förtreten av ”kräftgången” sedan Fälldins dagar och häller ut sin galla med idag historisk gallimatias visavi det parti som nu är nästan uppe i Fälldins popularitet enligt svenska folket. Ett parti som inte fanns till, och vars ledare inte var födda eller ens påtänkta, när tyska nazist trupper tilläts korsa vårt land under andra världskriget och dåtidens Center, Bondeförbundet, med flera stod vid vägkanterna och såg på, men nu låtit falla i glömska.

ANNONS

Att centerledaren först åt upp sin högra sko för att sedan ”smygvägen” gå i lag med statsministern, och nu även vill äta upp sin vänstersko för att kortsiktigt gå i ”lönndomslag” med Vänstern är krass ohederlighet! ”Hedlunds velande” får här sägas vara mycket mer hedrande än Centerns missledande idag, utan skor och med bara fötter.

Centern skulle nog må bra om partiet smög iväg från den parlamentariska taburetten till de småländska lingonröda tuvorna, skaffade nya skor och funderade över vilken färg som bäst passar fyrklövern. Nu tycks den mest vara Kolsvart i ett folkperspektiv!

Gunnar Persson

Kastet, Stillingsön

ANNONS