Bottennapp för Stenungsund borta mot Grästorp

Stenungsund lyckades inte alls när man mötte Grästorp borta i HockeyTvåan södra A herr. Grästorp vann med 6–0 (3–0, 2–0, 1–0).

|
Grästorp vann mot Stenungsund

Stenungsunds tränare Marko Sretovic kommenterade matchen:

– Vi inledde väldigt svagt och blev puck-tittande - vilket ett så pass bra lag som Grästorp utnyttjar. Vi spelade upp oss i andra perioden och efter deras 3-0-mål kom vi in i matchen. Tyvärr lyckades de få in en 4-0-puck när vi hade momentum, efter ett misstag från oss. Nu får vi åka hem och förbereda oss för nästa match mot Kungälv.

Grästorp började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara nio sekunder slog Marek Rubner till assisterad av Gustav Svensson.

Grästorp ökade ledningen till 2–0 snabbt. Efter 3.44 gjorde Tobias Henriksson mål på pass av Marek Rubner och Gustav Svensson.

Grästorp ökade ledningen till 3–0 snabbt. Efter 4.55 slog Reid Yochim till framspelad av Kristoffer Mourujärvi och Victor Sandström.

I andra perioden var Grästorp starkast och gick från 3–0 till 5–0 genom två mål av Tobias Henriksson i mitten av perioden. Till slut kom också 6–0 genom Gustav Svensson som ökade Grästorps ledning på pass av Tobias Henriksson efter 14.02 i tredje perioden. 6–0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Grästorp leder serien, och Stenungsund är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Stenungsund är Kungälv. Lagen möts onsdag 3 november 19.00 i Stenungsund Arena.