Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jacob Humlén: 6 000 skäl att fira – tack ska ni ha!

STO-området förtjänar verkligen en egen tidning och det stora intresset från er läsare ger oss möjlighet att fortsätta utveckla och vässa vår journalistik ytterligare, skriver Jacob Humlén.

Det här är en krönika. Ställningstaganden är skribentens egna.

Förra veckan nådde ST-tidningen en historisk milstolpe: För första gången passerade vi 6 000 prenumeranter! När Lokaltidningen STO och ST-tidningen slogs ihop i oktober var motsvarande siffra 4 200 vilket innebär att vi på bara några månader har vuxit med 43 procent – en makalöst trevlig utveckling!

Som grädde på moset slog vi förra veckan även nytt rekord i antal sidvisningar, alltså hur många artiklar ni läste i våra digitala kanaler; på sttidningen.se eller i vår nyhetsapp.

Jag är både stolt och glad över dessa två rekord. Stolt över redaktionen som kämpar hårt för att varje dag, året om ge er kvalitativa och underhållande lokala nyheter. Och glad för att STO-området verkligen förtjänar en egen tidning och det stora intresset från er läsare ger oss möjlighet att fortsätta utveckla och vässa vår journalistik ytterligare.

Redan nu har vi många spännande projekt på gång framöver som jag ser fram emot att kunna dela med er läsare. Utan er är vi ingenting! Har du ett nyhetstips till oss så mejla till [email protected] eller ring 0303-72 82 49.

Och om du av någon outgrundlig anledning ännu inte har testat att prenumerera på den nya ST-tidningen så fixar du det enkelt på sttidningen.se/prenumerera. Det går också fint att ringa kundservice på 0303-72 82 45.