Nu lanserar vi Lunchkollen

Vi har bestämt oss för att äta oss igenom STO-områdets digra lunchutbud och berätta för er läsare vad vi tyckte, skriver Jacob Humlén.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Brukar du äta? Har du en tjocktarm? Då är vår nästa redaktionella satsning något för dig: Lunchkollen.

Vissa äter utelunch varje dag, andra bara vid mycket speciella tillfällen. Men alla har vi en stark och ständigt pågående relation till mat. Det tar vi på redaktionen fasta på nu när vi har bestämt oss för att äta oss igenom STO-områdets digra lunchutbud och berätta för er läsare vad vi tyckte.

Först ut: Hotell & Restaurang Solliden. Vår testpatrull var nöjda med maten – men oense om inredningen. Och oenigheten lär återkomma. Ibland säkert internt inom testpatrullen. Alla läsare och lunchgäster lär heller inte hålla med om allt vi skriver – och en och annan restaurangägare kommer garanterat att ha synpunkter. Det är helt i sin ordning. Men vi kommer idogt att fortsätta att utforska lunchsortimentet. Förhoppningsvis kommer du som läser att upptäcka något nytt ställe som du vill besöka.

En annan matnyttig nyhet: ST-tidningen är nominerad till utmärkelsen Årets Dagstidning i kategorin Årets Läsaraffär! Det rikstäckande priset delas årligen ut av de svenska mediehusens branschorganisation Tidningsutgivarna (TU) i nio olika kategorier. Nomineringen gör en enkel chefredaktör inte så lite stolt kan jag meddela! Självklart över mina duktiga kollegor på redaktionen. Men också över att ni är så många som uppskattar att det finns en lokaltidning i vår lilla del av världen och vill prenumerera på den. Det gör det möjligt för oss att fortsätta bevaka allt som sker i Stenungsund, på Tjörn och på Orust. Tack för förtroendet!

LÄS MER:Bontà del Forno serverar napolitansk pizza i Stenungsund

LÄS MER:Ärtsoppa och pannkakor – en lång tradition på Sif-gården

LÄS MER:Så mycket tjänar Ica-handlarna i STO-området

ANNONS