Formstarka Rönnäng tog ännu en seger

Rönnäng fortsätter starkt i HockeyTrean södra A. När laget mötte Munkedal hemma i Tjörns Ishall på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–3 (2–2, 2–0, 0–1). I och med detta har Rönnäng fyra segrar i rad.

|
Rönnäng vann mot Munkedal

Rönnäng startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 01.03 slog Edvard Pettersson till framspelad av Carl Hermansgård och Melker Samuelsson.

Munkedal kvitterade till 1–1 efter 7.16, genom Simon Silkehammar på pass av Tyler Lepore och Paolo De Sousa.

Rönnäng tog ledningen på nytt efter 15.03, genom Håkon Andreassen assisterad av Rasmus Robertsson och Albin Nordås.

Munkedal kvitterade till 2–2 efter 19.05, genom Nick Abbott på pass av Tyler Lepore och Cayden Shmyr.

Andra perioden var länge mållös. Rönnäng gick från 2–2 till 4–2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Carl Hermansgård och Karl Stenberg på 1.21 i slutet av perioden och tog greppet om matchen. Det sista målet kom med 33 sekunder kvar av perioden. 6.48 in i tredje perioden slog Munkedals Paolo De Sousa till på pass av Simon Silkehammar och Nick Abbott och reducerade åt Munkedal. Fler mål än så blev det inte för Munkedal.

Med fyra omgångar kvar är Rönnäng på andra plats i tabellen, och Munkedal fortfarande leder serien. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Rönnäng tar sig an Varberg i nästa match borta fredag 3 december 19.30.