Grästorp bröt Stenungsund segersvit

Efter fem segrar i rad i HockeyTvåan södra A herr för Stenungsund så tog vinstsviten slut hemma mot Grästorp. Matchen på söndagen i Stenungsund Arena slutade 1–3 (0–2, 1–1, 0–0).

|
Stenungsund förlorade mot Grästorp

– Vi mötte ett svårspelat lag som satte upp ett högt tempo, men jag tycker att vi kämpade på bra genom hela matchen och vi hade våra chanser att göra mål. Men för dagen var Grästorp det bättre laget och vann välförtjänt, kommenterade Stenungsunds tränare Marko Sretovic.

Grästorp tog ledningen efter 4.06, genom Tobias Henriksson på pass av Gustav Svensson och Joacim Hägg.

Grästorp ökade ledningen till 0–2 efter 19.34, genom Alexander Liljedahl assisterad av Linus Roos och Linus Almroth.

Stenungsund reducerade dock till 1–2 genom Mykyta Kovalenko efter 10.28 i andra perioden.

Grästorp gjorde dock 1–3, åter igen genom Alexander Liljedahl efter 14.22 och avgjorde matchen. I tredje perioden höll Grästorp i sin 3–1-ledning och vann.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Stenungsund på sjätte plats och Grästorp i serieledning.

Stenungsund tar sig an Kungälv i nästa match borta onsdag 1 december 19.00.