Lista: Här är månadens konkurser på Orust

Vill du veta vilka företag som gått i konkurs i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

ANNONS

Gridenforcer AB

Gridenforcer AB leddes av Sonnie Lennart Hermansson, Mikael Andersson, Lars Evert Jakob Karlsson och Reik Steinert. När företaget startades var beskrivningen att "Aktiebolaget ska bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av styrsystem och produkter för energistyrning, inverters, batterilager och solceller till privatpersoner och företag. Verksamheten omfattar även installation och konfigurering av programvaror för styrsystem, teknisk support, service- och stödtjänster för styrsystem och produkter för energistyrning och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2023-01-25 och konkursen inleddes 2024-06-17.

Lärkvägens Restaurangkonsult AB

Lärkvägens Restaurangkonsult AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Föremålet för bolagets verksamhet är personaluthyrning och för säljning av restaurangutrustning och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2013-07-25, konkurs inleddes 2024-05-31.

ANNONS

Wiberg och Thuvesen AB

Wiberg och Thuvesen AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Föremålet för bolagets verksamhet är äga och förvalta företag samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2015-12-03, konkurs inleddes 2024-05-31.

ANNONS