A-traktorförare kraschade in i staket i Henån

En singelolycka med en A-traktor inträffade under onsdagskvällen i centrala Henån. Den unge föraren ska då av okänd anledning ha kommit över på fel sida av vägen och därefter kraschat in i en refug och vidare in i ett staket.

ANNONS
|

Det var vid 20-tiden på onsdagskvällen som polisen larmades till olycksplatsen. Enligt vittnen till olyckan ska den unge föraren på Ängsvägen mellan Ängsvikens äldreboende och Hamntorget av okänd anledning kommit över på fel sida av vägen och sedan först kraschat in i en refug och vidare in i ett staket.

Bilen ska därefter ha blivit stående på sidan med förarsidan upp mot staketet och passagerarsidan ner i diket, varefter den fick dras loss. Föraren ska dock ha klarat sig utan skador.

– Det finns heller ingen misstanke om brott, utan en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott har upprättats, uppger Håkan Hansson, tf stationsbefäl vid polisen i södra Fyrbodal.

ANNONS

A-traktorn ska ha fått lättare skador som en krossad lykta och tappad stötfångare.

– Enligt vad jag kan se av den anmälan som skrivits har den inblandade föraren och dennes föräldrar också själva lovat att laga det nedkörda staket, uppger Håkan Hansson vidare.

ANNONS