Bestulen båtägare fann sin motor på båt vid Lavön

En bestulen båtägare larmade under måndagseftermiddagen polis efter att då själv ha påträffat sin anmält stulna motor ombord på en båt i närheten av Lavön.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var vid 16-tiden på måndagseftermiddagen som den bestulna båtägaren kontaktade polis. Denne ska då själv ha påträffat sin anmält stulna båtmotor och en båtpump ombord på en båt i närheten av Lavön på Orust.

Enligt anmälan i ärendet, som nu håller på att utredas, ska det också ha funnits ytterligare stöldgods ombord på båten.

– Jag har i nuläget fortsatt väldigt knapphändiga uppgifter om vad eller i vilken omfattning, berättar Lars Wahlin, förundersökningsledare vid polisen i Södra Fyrbodal, under tisdagsförmiddagen.

– Angående båten där stödgodset påträffats verkar det samtidigt som att den ska ha legat där övergiven en längre tid i form av flera månader. Men det finns i nuläget ännu ingen misstänkt gärningsman.

LÄS MER:Nu ska hemvärnsgården i Svanesund säljas

LÄS MER:Körde in i busskur - larmade själv polis efter halkdrama

ANNONS