En man fick på fredagen flygas till sjukhus med ambulanshelikopter sedan han trillat från en trappa på en bygarbetsplats. OBS: Genrebild.
En man fick på fredagen flygas till sjukhus med ambulanshelikopter sedan han trillat från en trappa på en bygarbetsplats. OBS: Genrebild. Bild: Stefan Bennhage

Byggjobbare på Orust till sjukhus med ambulanshelikopter

En man i 60-årsåldern flögs till sjukhus med ambulanshelikopter vid 13-tiden på fredagen.
– Han jobbade på ett bygge och trillade från en trappa, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeOrust usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Arbetsplatsolyckan inträffade i Röra, centralt beläget på Orust. Polisen fick kännedom om händelsen klockan 13.08.

– Han föll från en trappa och fick alltså föras till sjukhus med ambulanshelikopter. Till vilket sjukhus vet jag däremot inte, säger polisens Fredrik Svedemyr.

– Jag vet inte om det var från en trappa inne i byggnaden eller om det var från en byggnadsställning utanpå, fortsätter han.

Efter fallet var mannen vaken och talbar. Det finns ingen information om hur högt hans fall var i meter.

– Skadeläget är oklart för polisen, säger presstalespersonen Fredrik Svedemyr.

LÄS MER:Diesel stulen ur containrar i Skärhamn

LÄS MER:Person misstänks för brott – hittades sovandes i källare

ANNONS