Erbjudande inför valet: Alla upp till 25 år läser ST-tidningen gratis i ett halvår

Snart är det val – och nu låter ST-tidningen alla upp till 25 år ta del av allt innehåll på sajten och i nyhetsappen helt gratis i sex månader.

ANNONS

Klicka här för att komma direkt till gratiserbjudandet.

Söndagen den 11 september är det val i Sverige. Då går vi till valurnorna för att utse vilka som ska representera oss i kommun, region och riksdag under de kommande fyra åren.

Gratis för alla som är upp till 25

Med anledning av det öppnar ST-tidningen upp sin sajt och app för alla som är 25 år och yngre.

– Som väljare är den som röstar för första gången precis lika viktig som den som har röstat i mängder av val tidigare. Men kanske är man i regel i ännu större behov av information om valet och om våra lokala partier. Därför känns det superbra att nu kunna ge alla under 25 chansen att fritt ta del av samtliga våra artiklar, säger Jacob Humlén, chefredaktör på ST-tidningen.

Avslutas automatiskt

Den som nappar på erbjudandet får tillgång till all journalistik på ST-tidningens sajt och i nyhetsappen, helt gratis. Prenumerationen gäller sedan i sex månader och avslutas automatiskt när perioden har löpt ut.

– Unga är naturligtvis också intresserade av vad som händer i vår närmiljö, men väljer kanske ofta andra kanaler. Förhoppningsvis blir detta också ett sätt för oss att nå ut till ännu fler yngre läsare med vår journalistik, säger Jacob Humlén.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

LÄS MER:Så styrs Stenungsund i dag – och detta har hänt sedan förra valet

LÄS MER:Så styrs Tjörn i dag – och detta har förändrats sedan valet 2018

LÄS MER:Så styrs Orust i dag – och detta har hänt sedan förra valet

ANNONS