ST-tidningen listar ett urval av caféer och restauranger i Orusts kommun som tillåter eller delvis tillåter hundar.
ST-tidningen listar ett urval av caféer och restauranger i Orusts kommun som tillåter eller delvis tillåter hundar. Bild: Lasse Edwartz

Här får du ha hunden med på restaurang på Orust

Ska man få ta med sin hund på sitt restaurangbesök? Frågan är tudelad i branschen. Men för den som vill ta med sin fyrbenta vän har ST-tidningen här listat ett urval av caféer och restauranger i Orusts kommun som tillåter eller delvis tillåter hundar. Får hundar även gästa din restaurang, krog eller café? Mejla till redaktionen@sttidningen.se – listan fylls på löpande!

ANNONS
Hundar tillåts

Käringöns brygga

0
Välkomnar hundar i restaurangen, gäller både utomhus och inomhus. Ser dock helst att det inte är för många hundar i restaurangen samtidigt. Vattenskål finns att låna.
Hundar tillåts

Petersons Krog

0
Det är tillåtet att ta med sig hunden till restaurangen både inomhus och utomhus. Restaurangen informerar dock hundägaren att om någon gäst är allergisk så får hunden gå ut. Vattenskål finns att få låna.
Hundar tillåts

Fröken Trulls

0
Hundar har alltid varit välkomna till cafét, både inomhus och utomhus.
Hundar tillåts

Hamncafét Gullholmen

0
På Hamncafét får man ha med sig hunden in i restaurangen både inomhus och utomhus. Restaurangen har till och med en egen hundmeny med allt man kan tänka sig att en hund vill ha.
Hundar tillåts delvis

Slussens pensionat

0
Tillåter inte att ta med hunden till restaurangen inomhus. Har en liten uteservering dit det går att ta med hunden.
Hundar tillåts delvis

Tavlebords Honungsgård

0
Inne i cafét, som är öppet på sommaren, är det hundfritt. På uteserveringen är det okej och det finns hundskålar att låna.
Hundar tillåts delvis

Nösunds Havshotell

0
Har rum dit man får ta med sig hunden men den får inte följ med in i restaurangen. Sommartid är det dock inga problem att ta med hunden till uteserveringen.

ANNONS