Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mc-förare försvann efter olycka på Orust

En singelolycka med en motorcykel inträffade norr om Henån på lördagskvällen. Enligt vittnesuppgifter ska både föraren och passageraren ha varit aggressiva och försvann från platsen.

Vid 21-tiden på lördag inträffade en motorcykelolycka i närheten av Höggeröd vatten på norra Orust. Enligt SOS Alarm handlade det om en singelolycka och två personer färdades på motorcykeln. Polis larmades och fick då uppgifter om att de inblandade ska ha varit skadade och inte kunnat resa sig upp.

– Männen är så aggressiva trots skadorna att förbipasserande inte vågar stanna kar, berättar Hans-Jörgen Ostler på polisens presstjänst.

Omständigheterna kring olyckan är oklara. Och hur det gick med de båda personerna är inte heller känt, då de avvek från platsen. Polis sökte efter dem med hundpatrull men utan framgång.

– Då påbörjas en mindre sökinsats efter de här personerna men de anträffas inte. Det finns uppgifter som säger att de försvann till fots ut i skogen och att motorcykeln ska ligga kvar där. Men vi finner vare sig motorcykel eller personer, säger Hans-Jörgen Ostler.


Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
 
1. Sök på ST-tidningen i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
 
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.