Under författarpseudonymen Astrid Landell skriver hon erotiska novellserier – den senaste om  hummerfisket på Orust.
Under författarpseudonymen Astrid Landell skriver hon erotiska novellserier – den senaste om hummerfisket på Orust. Bild: Privat

Nu släpps erotisk novellserie om hummerfisket på Orust

Författaren skriver om ställen hon ofta besökt eller bott på och den här gången fylls Hälleviksstrand med romantik och erotik, i novellserien Hummerfisket.
– Man lyssnar inte och undrar hur man fiskar. Det är ju mer, när kommer sexet?

ANNONS
|

Sanna har fått ärva ett bageri i Hälleviksstrand, och hon trivs mycket bättre med att vara ifred vid havet än att hålla på och göra karriär inne i stan, som hennes vänner.

En dag när Sanna ska ge sig ut och fiska hummer får hon plötsligt en manlig journalist på halsen, som vill följa med ut och skriva om hummerfisket på Orust. Det tar inte lång tid innan Sanna inser att hon är på väg att bli motvilligt förälskad.

Detta har aldrig hänt, åtminstone inte så vitt författaren själv vet, men det är vad som händer i det romantiska och erotiska ljuddramat som utspelar sig på Orust.

ANNONS

– Det är mer romantik än sex, och det ska det vara tycker jag, säger Astrid Landell, som skrivit den erotiska novellserien Hummerfisket.

Släpps i tre delar

Namnet är en pseudonym, och författarens riktiga namn håller hon för sig själv. Inte för att hon på något sätt skäms för den genre hon jobbar med, utan för att hon tycker det ger henne frihet att skriva utan att behöva ta hänsyn till vad andra tycker.

– Jag vill vara fri i tanken och inte behöva bekymra mig över hur det här kommer att mottas.

Novellserien släpps i tre delar, genom appen Blanche Stories där man kan lyssna på erotiska ljuddraman av kvinnor för kvinnor.

”Fisket är inte ett dugg erotiskt”

Även om författaren bara skriver om scenarion hon tycker sig ha koll på, menar hon att det inte är någon idé att lyssna för att lära sig om hummerfiske eller få tips på bra fiskeplatser.

– Man lyssnar ju inte och undrar hur man fiskar. Det är ju mer, när kommer sexet?

Astrid Landell har släppt flera erotiska novellserier, alla där romantiken tar form på olika platser och i olika oväntade sammanhang.

Hur gör man hummerfiske erotiskt?

– Nej fisket är ju inte ett dugg erotiskt. Det är inte i båten det utspelar sig utan hummerfisket är mer ramen runtomkring. De har hög sjösäkerhet.

ANNONS