Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jacob Humlén
Bild: Jacob Humlén

Rök ihop på krogen efter misstänkt svartsjukedrama

Mannen i 35-årsåldern ska oprovocerat ha kommit fram och gett en annan man som satt på restaurangens uteservering ett knytnävsslag i ansiktet. Han ska därefter även ha knäat samma man i magen och bröstet. Nu åtalas han för misshandel.

Det var en kväll i början av juli som händelsen inträffade på en restaurang i Henån.

Enligt stämningsansökan ska mannen i 35-årsåldern tillsammans med en bekant ha kommit in på restaurangen där den andra mannen redan satt vid ett bord tillsammans med en kompis på uteserveringen.

Männen är ytligt bekanta sedan tidigare, men umgås inte privat. Däremot ska det nu plötsligt ha blixtrat till när den nyanlända mannen på restaurangen fick syn på den andre. Detta enligt vittnesförhör på grund av ett svartsjukedrama om en tjej som mannen i 35-årsåldern tidigare varit ihop med och den andra mannen nu umgås med.

Efter att lite spydigt ha hälsat på varandra, men sedan återgått till att umgås med sina respektive sällskap, ska mannen i 35-årsåldern sedan ha gått till attack när den andre mannen skulle lämna restaurangen.

Han ska då ha rest sig och gått mot mannen, varpå han utdelade ett knytnävsslag mot hans ansikte och därefter även knäade honom i magen och bröstet.

Själv nekar han till brott, men erkänner att han inte tål den andre och att de därför verbalt rykt ihop och att han även dragit en t-shirt över huvudet och puttat på mannen tills deras kompisar gått emellan för att stoppa bråket.

Vittnen har i förhör samtidigt styrkt målsägarens berättelse och mannen i 35-årsåldern åtalas nu för misstänkt misshandel.


Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
 
1. Sök på ST-tidningen i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
 
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.