Fler inbrott i förråd och skadegörelse på bilar har skett i Henån måndag natt.
Fler inbrott i förråd och skadegörelse på bilar har skett i Henån måndag natt. Bild: Arkivfoto

Stöld och skadegörelse i Henån under måndagsnatten

Flera inbrott i förråd och skadegörelse på bilar har skett i Henån natten mellan måndag och tisdag. Ett flertal cyklar ska ha blivit tillgripna enligt polis.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Natten mellan måndag och tisdag har ett flertal garage och förråd utsatts för inbrottsförsök på Åsavägen och Lindåsvägen i Henån. Två bilar tillhörande Orust kommun har också utsatts för skadegörelse utanför kommunhuset i Henån.

– Vi fick in en påringning igår vid lunchtid från ett bostadsbolag i Henån. Man hade upptäckt ett flertal brytmärken på garageportar och fönster till förråd och cykelförråd. Ett okänt antal cyklar ska också ha blivit stulna, säger Herman Egelström, stationsbefäl polisen Södra Fyrbodal.

Det är enligt polis oklart om ytterligare gods har blivit stulet i dagsläget. En anmälan om stöld är upprättad hos polisen.

Samtidigt har det kommit in en anmälan om skadegörelse samma natt från Orust kommun. Det är två bilar som stått parkerade utanför kommunhuset på Åvägen i Henån som fått sina rutor krossade. Händelsen ska även den ha inträffat natten mellan måndag och tisdag.

LÄS MER:Fick bilrutan krossad utanför ridklubb

LÄS MER:Törstig kund fick lämna tillbaka stulen dryck

LÄS MER:Fann främmande man i baksätet på sin bil i Henån

ANNONS