Årets bästa salong kan finnas i Stenungsund

Bland hundratals skönhetssalonger i Sverige har Salong Perfection i Stenungsund nominerats till att prisas som den bästa. Steffanie Wiberg driver salongen själv och är både stolt och glad över nomineringen.
– Det är ju jättehärligt att de hittat mig, i lilla Stenungsund. Bästa salong i Sverige 2021, det är ändå rätt coolt.

ANNONS
|

Efter att ha drivit sin hudvårdssalong i Kungälv i nästan tio år flyttade Steffanie Wiberg både sig själv och sin verksamhet till Stenungsund. Där tar hon mot kunder från hela Sverige, och till och med några från Schweiz och Bahamas.

– Det är fantastiskt att kunderna väljer att åka hit. Jag har Stockholmskunder som kommer, och det är ju inte som att det inte finns salonger i Stockholm som gör samma sak, säger Steffanie Wiberg.

Den största kundkretsen är dock Stenungsundare. Och nu har de, tillsammans med en jury, valt Steffanie som en av bara elva nominerade till utmärkelsen Årets salong 2021.

ANNONS

”Det är rätt coolt”

Det är Stockholm beauty week award som delar ut priser i flera kategorier relaterade till skönhet och hudvård. Bland annat bästa klinik, bästa hudvård och bästa innovation.

– Det är en ganska stor utmärkelse i min bransch, och så fick jag äran att bli nominerad. Det känns fantastiskt. Bästa salong i Sverige 2021, det är rätt coolt.

I vanliga fall kommer en jury på besök för att titta på salongen och testa en behandling. I år har de istället intervjuat de nominerade och sänt live på Instagram.

Juryn och kunderna väljer

– Juryn tittar på kompetens, att du har korrekt utbildning och att du jobbar säkert och hygieniskt. De tittar på för- och efterbilder och kundbemötande. Sedan får mina kunder gå in och rösta och skriva varför jag är bäst.

I mitten på januari meddelas vinnaren och fram tills dess pågår omröstningen i alla olika kategorier på Stockholm beauty weeks hemsida.

– Nu ska jag bara vinna också, den lilla detaljen är kvar, säger Steffanie Wiberg med ett skratt.

ANNONS