En anmälan om ofredande har upprättats sen en bilist skällde ut en a-traktorförare i fredags i Stenungsund. Fordonet på bilden är en genrebild.
En anmälan om ofredande har upprättats sen en bilist skällde ut en a-traktorförare i fredags i Stenungsund. Fordonet på bilden är en genrebild. Bild: Aron Engman

A-traktorförare utskälld i Stenungsund – bilist anmäld för ofredande

Den bilist som i fredags ska ha kört förbi och tvärnitat framför en a-traktor, för att därefter gå ur bilen och skälla på a-traktorföraren, anmäls nu för ofredande.

ANNONS

Det var i fredags eftermiddag som en bilist ska ha kört om en a-traktor på Göteborgsvägen i Stenungsund, för att därefter köra in snävt framför a-traktorn och tvärbromsa. Bilisten ska därefter, enligt anmälaren, ha hoppat ur bilen och gått fram till a-traktorn.

Inget handgemäng

– Gärningsmannen ska därefter ha börjat kalla a-traktorföraren för en massa olika tillmälen. Det blir inget handgemäng men en ordväxling sker, säger Håkan Hansson, tf stationsbefäl på polisen Södra Fyrbodal.

En annan trafikant, som ska ha stått bakom a-traktorn, ska då ha ropat att bilisten att låta bli att skrika åt a-traktorföraren. Bilisten ska sen ha lämnat platsen.

ANNONS

– Målsäganden har lämnat både registreringsnummer på bilen och signalement på bilisten, säger Håkan Hansson.

En anmälan om ofredande är nu upprättad.

LÄS MER:Åtalad A-traktorförare skyller på trasig hastighetsmätare

LÄS MER:A-traktorförare kraschade in i staket i Henån

LÄS MER:För många passagerare i A-traktorn

ANNONS