Arkivfoto.
Arkivfoto. Bild: Jacob Humlén

Boende i Stenungsund var utan varmvatten och värme efter läcka

En vattenläcka inträffade på Hasselbacken i Stenungsund under lördagsnatten. På söndagsmorgonen saknades alltjämt varmvatten och värme för flera boende på Hasselbacken.
– Varmvattnen är på väg tillbaka men det finns ingen prognos, sa man vid Securitas kontaktcenter vid 11-tiden på söndagen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStenungsund usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

NyheterSTO var först att skriva om händelsen.

I kommentarsfältet på Stenungsundshems Facebooksida påtalades situationen:

”Ingen värme eller varmvatten här på Hällebäck”, skrev en person vid 10-tiden på söndagen.

Räddningstjänsten kallades till området på lördagskvällen efter att ett element börjat läcka i en bostad och orsakat en vattenskada.

På söndagen, vid lunchtid, meddelade Stenungsundshem, på sin Facebooksida, att vattenläckan var åtgärdad och att systemet höll på att återfyllas med vatten samt att värme och varmvatten beräknades vara åter under söndagen.

LÄS MER:Problem med varmvatten och värme på Hasselbacken i Stenungsund

LÄS MER:Tjörn har näst högst avgifter i Sverige

LÄS MER:Efter vattenläckorna – kommunen ska bli bättre på att informera

LÄS MER:Orustpolitikern dömer ut skämtet med spionballongen

ANNONS