En person anhållen – misstänkt för grov misshandel i Ödsmål

En person har anhållits, misstänkt för grov misshandel av en man i Ödsmål tidigare i veckan. Det bekräftar Lars Wahlin, förundersökningsledare vid polisen i Södra Fyrbodal. I övrigt är polisen fortsatt förtegen om händelsen.

ANNONS
|

Det var i måndags eftermiddag som en man hittades skadad i en bostad Ödsmål. Både polis och ambulans larmades till platsen och mannen fördes med ambulans till Kungälvs sjukhus, varefter bostaden spärrades av och polisen gjorde en teknisk undersökning på plats.

En förundersökning av grov misshandel inleddes då också, men polisen har hittills varit förtegen med uppgifter om vad som ska ha hänt.

LÄS MER:Person hittad skadad i bostad – utreds som grov misshandel

Inte heller förundersökningsjouren i Uddevalla, som har ärendet, har velat berätta mer än att man håller på med utredningsåtgärder och att man behöver få in vissa saker innan man går ut med mer information.

Under torsdagen bekräftade dock Lars Wahlin, tillförordnad gruppchef vid utredningen i Stenungsund, att en person anhållits av åklagare, misstänkt för grov misshandel.

ANNONS

– Men utredningen är fortsatt i ett känsligt skede, så mer kan jag inte berätta i nuläget. Så länge allt är i en förundersökningsprocess behöver vi helt enkelt arbetsro för att jobba vidare med detta, säger Lars Wahlin.

Hur är tillståndet för den skadade mannen, är hans skador livshotande?

– Mannen har skador, men inte livshotande.

ANNONS