Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

14-åriga Embla Wu och Astrid Friberg, som själva planerat och bjudit in Hampus Hedström till Fregatten, tvingas nu vänta ännu ett tag på att träffa sin idol. Bild: Privat/Robert Eldrim
14-åriga Embla Wu och Astrid Friberg, som själva planerat och bjudit in Hampus Hedström till Fregatten, tvingas nu vänta ännu ett tag på att träffa sin idol. Bild: Privat/Robert Eldrim

Föreläsning med poppis influerare flyttas fram

I morgon, tisdag skulle det nya året ha inletts med en inspirerande och humorfylld föreläsning på Fregatten av Hampus Hedström, en av Sveriges just nu största influencer. På grund av sjukdom har dock datumet flyttats fram.

Det meddelade Kulturhuset Fregatten på sin Facebooksida under måndagen.

”Tyvärr är föreläsningen med Youtubern och komikern Hampus Hedström imorgon inställd på grund av sjukdom. Föreläsningen flyttas därför fram, så håll utkik efter ett nytt datum”, meddelar Fregatten.

14-åriga Embla Wu och Astrid Friberg, som själva planerat och bjudit in Hampus Hedström till Fregatten, tvingas nu därför vänta ännu ett tag på att träffa sin idol som i morgon, tisdag skulle ha hållit en humoristisk föreläsning om sitt liv i skolan och sig själv – men även om hur man alltid kan nå sina mål om man har en dröm.

Hampus Hedström har synts i flera olika humorproduktioner och har haft en egen Youtubekanal sedan 2014, där en kvarts miljon personer följer honom.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 
1. Sök på ST-tidningen i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.